Hautaustoimisto A. Kova Oy: Nyt tuntuu että tavoitettavuus on sata prosenttia

Arvo Kova Oy on hautauspalveluita tarjoava yritys Oulun seudulla. Toimipisteitä on Oulun lisäksi, Iissä, Kempeleessä ja Oulunsalossa.

Yrityksen toimitusjohtajana toimii Risto Kova, joka luotsaa yritystä jo kolmannessa polvessa. Yrityksen perusti vuonna 1960 Kovan isoisä Iissä ja sieltä tarina on jatkunut perheyrityksenä aina näihin päiviin saakka.

– On kunnia-asia jatkaa tätä liiketoimintaa. Tämä on arvokasta työtä, toteaa Kova.

Palveluna kaikki hautaukseen liittyvät järjestelyt

A. Kova Oy tarjoaa täyden palvelun hautauspalvelua. Hautauksen järjestämiseen saa kaiken avun ja esimerkiksi kukkien sidonnat ja hautakivet tehdään omana työnä. Työssä myös kunnioitetaan erilaisia hautaustapoja ja vakaumusta, olipa vainaja esimerkiksi luterilainen, ortodoksi, islaminuskoinen tai uskonnoton.

– Pyritään, että kaikki saa sen vainajan näköisen tilaisuuden, summaa Kova.

Yhteyttä otetaan pääasiassa puhelimella

Puhelimen rooli hautaustoiminnassa on erittäin tärkeä, sillä asiakkaat ottavat yhteyttä hautaustoimistoon pääosin puhelimella. Myös sähköpostilla tulee jonkin verran yhteydenottoja, mutta huomattavasti vähemmän. Puhelin koetaan henkilökohtaisemmaksi, ja soittajalle on usein tärkeää saada puhua jonkun kanssa. Käytännössä puhelimet ovat auki 24 tuntia vuorokaudessa, koska läheisen menettänyt haluaa usein saada kontaktin hautaustoimistoon nopeasti.

– Ensimmäinen kontakti on yleensä puhelin. En usko, että se poistuu meidän alalta, pohtii Kova.

Tavoitettavuus sata prosenttia

Mobiilivaihde Mustalinja on ollut käytössä A. Kova Oy:ssä marraskuusta 2017 lähtien. Palvelulla lähdettiin hakemaan sitä, että nähtäisiin yritykseen tulevat puhelut. Aikaisemmin päivystys oli yhden ihmisen varassa, mutta nyt puheluissa on liikeajan ulkopuolella ketjutus: jos joku henkilökunnasta ei pysty vastaamaan, puhelu siirtyy aina seuraavalle. Mobiilivaihde on juohevoittanut huomattavasti puheluliikenteen hallintaa.

– Se on helpottanut meidän toimintoja aika paljon, toteaa Kova.

Mustalinjan mobiiliapplikaatio saa myös kiitosta helppokäyttöisyydestä ja kätevyydestä. Jokainen yrityksessä pystyy hallitsemaan vastaamattomia puheluita ja näkemään, ketkä työntekijöistä ovat toimistolla. Tavoitettavuus paranee ja mahdollisuus reagoida eri tilanteisiin nopeutuu.

– Nyt tuntuu että tavoitettavuus on 100%, sanoo Kova.

Suosittelen Mustalinjaa

Risto Kova suosittelee Mustalinjaa kaikille yrityksille, joille puhelut ja tavoitettavuus on tärkeitä. Myös puhelun ohjaus, joka A. Kova Oy:ssä on valittu ketjutetuksi, on tärkeä ominaisuus.

– Varsinkin sellaisille yrityksille, joilla on päivystysluontoista työtä, toteaa Kova lopuksi.

Puhelujen hallinta muuttui helpoksi – K-Rauta

Puhelujen hallinta muuttui helpoksi – K-Rauta

Joakim Forss on kahden kaupan kauppias. Useimmille meistä olisi yhdenkin kaupan vetäminen liikaa, mutta ei Joakimille. Tämä superkauppias on toiminut Kokkolassa K-rautakauppiaana nyt kaksi vuotta, Vaasassa kokemusta on kertynyt jo kaksitoista vuotta. Mustalinja on...

Mikä on Mustalinja?

Mustalinja on moderni yrityksen viestintäsovellus. Mustalinja mahdollistaa yrityksen saumattoman viestinnän sisältäen muun muassa monipuolisen läsnäolotilojen ja puheluiden hallinnan sekä niiden välittämisen. Yrityksesi kaikki vaihdepuhelut ovat hallittavissa yrityksen sisällä jaettavan Mustalinjan älykkään vaihdelokin ansiosta. Mustalinja on aidosti operaattorivapaa. Vaihteeseen on kytkettävissä minkä tahansa kotimaisen operaattorin SIM-kortit.

MUSTALINJA -MOBIILIVAIHTEEN OMINAISUUDET

 • paikallis- ja yritysnumerot
 • vastaanottajaryhmät
 • käyttäjien läsnäolotilat
 • puheluiden siirrot ja aikaohjaukset
 • ulospäin näytettävän numeron asettaminen
 • vaihteen sisäinen, reaaliaikaisesti jaettu loki yrityksen puheluiden hallintaan
 • räätälöidyt tiedotteet
 • interaktiiviset äänivalikot
 • tallennusmahdollisuus
 • raportointi
 • Mustalinjan käyttöön tarvitset käyttäjätunnuksen.

Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan Mustalinjaan, haasta mystinen ICT-tiimimme yhteydenotollasi! Tietoja mustalinja.fi | 075 328 5765 | aspa@mustalinja.fi

ICT-asiahenkilömme tulee käymään luonasi – kahvipaketin kera!

Saat syventävää materiaalia suoraan sähköpostiisi.

Mustalinja - pintaa syvemmältä

Lataa lisätietoa Mustalinjasta

Jätä sähköpostiosoitteesi niin saat MUSTALINJA – PINTAA SYVEMMÄLTÄ -tietopaketin.

Paketissa saat lisätietoa Mustalinjan ominaisuuksista, käyttöliittymästä, hankintaprosessistai ja muuta teknistä tietoa.

Kiitos, saat postia pian!