Hautaustoimisto A. Kova Oy: Nyt tuntuu että tavoitettavuus on sata prosenttia

Arvo Kova Oy on hautauspalveluita tarjoava yritys Oulun seudulla. Toimipisteitä on Oulun lisäksi, Iissä, Kempeleessä ja Oulunsalossa.

Yrityksen toimitusjohtajana toimii Risto Kova, joka luotsaa yritystä jo kolmannessa polvessa. Yrityksen perusti vuonna 1960 Kovan isoisä Iissä ja sieltä tarina on jatkunut perheyrityksenä aina näihin päiviin saakka.

– On kunnia-asia jatkaa tätä liiketoimintaa. Tämä on arvokasta työtä, toteaa Kova.

Palveluna kaikki hautaukseen liittyvät järjestelyt

A. Kova Oy tarjoaa täyden palvelun hautauspalvelua. Hautauksen järjestämiseen saa kaiken avun ja esimerkiksi kukkien sidonnat ja hautakivet tehdään omana työnä. Työssä myös kunnioitetaan erilaisia hautaustapoja ja vakaumusta, olipa vainaja esimerkiksi luterilainen, ortodoksi, islaminuskoinen tai uskonnoton.

– Pyritään, että kaikki saa sen vainajan näköisen tilaisuuden, summaa Kova.

Yhteyttä otetaan pääasiassa puhelimella

Puhelimen rooli hautaustoiminnassa on erittäin tärkeä, sillä asiakkaat ottavat yhteyttä hautaustoimistoon pääosin puhelimella. Myös sähköpostilla tulee jonkin verran yhteydenottoja, mutta huomattavasti vähemmän. Puhelin koetaan henkilökohtaisemmaksi, ja soittajalle on usein tärkeää saada puhua jonkun kanssa. Käytännössä puhelimet ovat auki 24 tuntia vuorokaudessa, koska läheisen menettänyt haluaa usein saada kontaktin hautaustoimistoon nopeasti.

– Ensimmäinen kontakti on yleensä puhelin. En usko, että se poistuu meidän alalta, pohtii Kova.

Tavoitettavuus sata prosenttia

Mobiilivaihde Mustalinja on ollut käytössä A. Kova Oy:ssä marraskuusta 2017 lähtien. Palvelulla lähdettiin hakemaan sitä, että nähtäisiin yritykseen tulevat puhelut. Aikaisemmin päivystys oli yhden ihmisen varassa, mutta nyt puheluissa on liikeajan ulkopuolella ketjutus: jos joku henkilökunnasta ei pysty vastaamaan, puhelu siirtyy aina seuraavalle. Mobiilivaihde on juohevoittanut huomattavasti puheluliikenteen hallintaa.

– Se on helpottanut meidän toimintoja aika paljon, toteaa Kova.

Mustalinjan mobiiliapplikaatio saa myös kiitosta helppokäyttöisyydestä ja kätevyydestä. Jokainen yrityksessä pystyy hallitsemaan vastaamattomia puheluita ja näkemään, ketkä työntekijöistä ovat toimistolla. Tavoitettavuus paranee ja mahdollisuus reagoida eri tilanteisiin nopeutuu.

– Nyt tuntuu että tavoitettavuus on 100%, sanoo Kova.

Suosittelen Mustalinjaa

Risto Kova suosittelee Mustalinjaa kaikille yrityksille, joille puhelut ja tavoitettavuus on tärkeitä. Myös puhelun ohjaus, joka A. Kova Oy:ssä on valittu ketjutetuksi, on tärkeä ominaisuus.

– Varsinkin sellaisille yrityksille, joilla on päivystysluontoista työtä, toteaa Kova lopuksi.

TELIAN PUHELINONGELMIEN VIKA ON KORJATTU

HÄIRIÖ ON PÄÄTTYNYTTelian Pohjois-Suomen puheluliikennettä häirinnyt vika on saatu korjattua. Häiriön alkamisaika: 11.07.2019 16:00:00Häiriön päättymisaika: 11.07.2019 18:04:00 Lisätietoja: Telian häiriötiedote » Mustalinja asiakaspalvelu 09 68 999 888...

TELIALLA PUHELUONGELMIA POHJOIS-SUOMEN ALUEELLA

TIEDOTE 11.7.2019 TELIALLA PUHELUONGELMIA POHJOIS-SUOMEN ALUEELLAHäiriön alkamisaika: 11.07.2019 16:00:00 Telian matkapuhelinverkon puhelut eivät aina yhdisty. Viankorjaus on aloitettu. Lisätietoja: Telian häiriötiedote » Pahoittelemme häiriötä.Mustalinja...

Mustalinja-sovellukseen on tulossa päivitys

  TIEDOTE 9.7.2019 MUSTALINJA 3.0 TULOSSA Julkaisemme lähipäivinä 3.0-version Mustalinja-sovelluksesta. Päivitys sisältää monien toivomia uusia ominaisuuksia mm. numerohaun sekä parannuksia ja korjauksia Mustalinja-sovelluksen toimintaan. Päivitys koskee niin Android-...

Mikä on Mustalinja?

Mustalinja on moderni yrityksen viestintäsovellus. Mustalinja mahdollistaa yrityksen saumattoman viestinnän sisältäen muun muassa monipuolisen läsnäolotilojen ja puheluiden hallinnan sekä niiden välittämisen. Yrityksesi kaikki vaihdepuhelut ovat hallittavissa yrityksen sisällä jaettavan Mustalinjan älykkään vaihdelokin ansiosta. Mustalinja on aidosti operaattorivapaa. Vaihteeseen on kytkettävissä minkä tahansa kotimaisen operaattorin SIM-kortit.

MUSTALINJA -MOBIILIVAIHTEEN OMINAISUUDET

 • paikallis- ja yritysnumerot
 • vastaanottajaryhmät
 • käyttäjien läsnäolotilat
 • puheluiden siirrot ja aikaohjaukset
 • ulospäin näytettävän numeron asettaminen
 • vaihteen sisäinen, reaaliaikaisesti jaettu loki yrityksen puheluiden hallintaan
 • räätälöidyt tiedotteet
 • interaktiiviset äänivalikot
 • tallennusmahdollisuus
 • raportointi
 • Mustalinjan käyttöön tarvitset käyttäjätunnuksen.

Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan Mustalinjaan, haasta mystinen ICT-tiimimme yhteydenotollasi! Tietoja mustalinja.fi | 075 328 5765 | aspa@mustalinja.fi

ICT-asiahenkilömme tulee käymään luonasi – kahvipaketin kera!

Saat syventävää materiaalia suoraan sähköpostiisi.