Lehto Group on kotimainen rakennusalan uudistaja, jonka innovatiivisen toimintamallin ydin on talousohjattu rakentaminen. Yrityksellä on yhteensä 14 toimipaikkaa ympäri Suomen, joista pääkonttori on Kempeleessä. Lisäksi Lehto Groupilla on toimipaikka Tukholmassa.

Lehto Group otti Mustalinjan käyttöön vuonna 2019. Mustalinja -palvelulla haluttiin tukea puhelinvaihteen toimintaa ja helpottaa mm. asiakaspalvelussa puhelujen yhdistämistä. Loistava tavoitettavuus on Lehto Groupille tärkeää ja Mustalinja tarjosi ratkaisun, jolla voitiin parantaa jo hyvällä tasolla ollutta tavoitettavuutta.

 ”Mustalinja-mobiilivaihde on meillä käytössä Lehto Groupin puhelinvaihteessa sekä muutamalla tiimillä”, kertoo Maria Pernu, Lehto Groupin hallintoassistentti. ”Mustalinjassa tärkeimpiä ominaisuuksia on puheluloki. Meillä puhelinvaihteeseen vastataan Kempeleessä ja Vantaalla ja siksi on tärkeää, että molemmilla paikkakunnilla nähdään kaikkien puhelujen tilanne reaaliajassa. Näin voimme varmistaa, että jokaiselle asiakkaan puheluun on vastattu tai soitettu takaisin mahdollisimman pian.” jatkaa Maria.

Mustalinja-palvelun tuottama raportiikka on tuonut uutena elementtinä mitattavuutta puhelinliikenteeseen. Ennen Mustalinjaa ei ollut saatavilla raportiikkaa puheluista, mutta nyt raportointia on helppo saada ja tavoitettavuutta mitata.

Yksi Mustalinjan positiivisin yllätys on Marialle ollut sovelluksen tuotekehitys. ”Mustalinja on kehittynyt paljon viimeisen vuoden aikana ja päivityksiä on tullut useita. Lähes joka päivityksessä on tullut jotain uutta lisää. Meille varsinkin oli tärkeää saada käyttöön puhelujen yhdistäminen myös vapaavalintaiseen numeroon.”

Jos haluat tutustua lisää Mustalinjaan, katso täältä lisää ››
Lehto Group:n löydät sivuilta lehto.fi

 

Kuva: Hallintoassistentti Maria Pernu käyttää Mustalinjaa työssään.
Kuva: Hallintoassistentti Maria Pernu käyttää Mustalinjaa työssään.

Mikä on Mustalinja?

Mustalinja on moderni yrityksen viestintäsovellus. Mustalinja mahdollistaa yrityksen saumattoman viestinnän sisältäen muun muassa monipuolisen läsnäolotilojen ja puheluiden hallinnan sekä niiden välittämisen. Yrityksesi kaikki vaihdepuhelut ovat hallittavissa yrityksen sisällä jaettavan Mustalinjan älykkään vaihdelokin ansiosta.

MUSTALINJA -MOBIILIVAIHTEEN OMINAISUUDET

 • paikallis- ja yritysnumerot
 • vastaanottajaryhmät
 • käyttäjien läsnäolotilat
 • puheluiden siirrot ja aikaohjaukset
 • ulospäin näytettävän numeron asettaminen
 • soittajan tunnistus
 • vaihteen sisäinen, reaaliaikaisesti jaettu loki yrityksen puheluiden hallintaan
 • räätälöidyt tiedotteet
 • interaktiiviset äänivalikot
 • puheluliikenteen raportointi mobiilisovelluksessa
 • puhelujen tallentaminen
 • mustalinjan käyttöön tarvitset käyttäjätunnuksen

Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan Mustalinjaan, haasta mystinen ICT-tiimimme yhteydenotollasi! Lisätietoja: mustapekka.fi/mustalinja

puh 08 4152 4000

Sähköposti: myynti@mustalinja.fi

ICT-asiahenkilömme tulee käymään luonasi - kahvipaketin kera!

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia:

Mustalinjalla laatua palveluun – Top-Osa Oy

Mustalinjalla laatua palveluun – Top-Osa Oy

Top-Osa on pirkanmaalainen tiivistetalo, joka on palvellut asiakkaitaan jo reilu 30 vuotta. Yritys aloitti auto- ja trukkitarvikeliikkeenä. Toimintansa aikana yritys on kasvanut ja kehittänyt erikoisosaamistaan tarvikeliikkeestä tiiviste-ekspertiksi. Top-Osa Oy...

Mustalinja varmistaa hyvän asiakaskokemuksen – De Gamlas Hem

Mustalinja varmistaa hyvän asiakaskokemuksen – De Gamlas Hem

De Gamlas Hem Hotel & Restaurant on historiallinen, täysin remontoitu 17 huoneen boutique-hotelli Oulussa. Puinen art nouveau -huvila on toiminut mm. majoituspaikkana jo vuodesta 1906. Nyt tunnelmallinen rakennus tarjoaa erityisen majoituspaikan, jossa levätä ja...

Yksikään puhelu ei jää hoitamatta – Juhan Auto Oy

Yksikään puhelu ei jää hoitamatta – Juhan Auto Oy

Mustalinjan takaisinsoittojärjestelmä takaa, ettei yksikään saapuva puhelu jää hoitamattaJuhan Auton on perinteikäs toimija suomalaisessa autokaupassa. Juhan Auton tarina alkoi vuonna 1979, kun ensimmäinen autotalo avattiin Raahessa. Nykyään Juhan Autolla on...