Läsnäolotila

 

Läsnäolotila – perusta resurssien jakamiseen

Kun lähdet esimerkiksi lounaalle, lomalle tai kokoukseen, voit määrittää sen helposti Mustalinja-sovelluksen avulla. Läsnäolotila kannattaakin aina valita tilanteen mukaan, näin Mustalinja-mobiilivaihde toimii todellisten resurssien mukaan ja ohjaa puhelut oikeaan aikaan oikeille henkilöille.
 
Voit käyttää läsnäolon määrityksessä joko valmiiksi määriteltyjä tiloja tai Oma tila -valikkoa. Sillä voit määritellä itse, mikä on oman tilasi ja kuinka kauan se kestää. Läsnäolotilat hallitsevat käyttäjäkohtaisesti vaihteeseen rakennettuja toimintoja. Tällaisia toimintoja ovat esimerkiksi lomatiedote tai puhelun automaattinen ohjaus tuuraavalle henkilölle tai toimipisteeseen.
 
Sovelluksen kontaktit-valikossa näkyy kaikkien organisaation Mustalinja-sovelluksen käyttäjien tila-valinta. Näin pystyt näkemään työkaverin reaaliaikaisen tilanteen – onko hän vapaa, kokouksessa tai lomalla. Tästä on hyötyä esimerkiksi puhelua yhdistäessä tai päivystystehtävissä tai silloin, kun halutaan nähdä, että asiakkaiden soittoihin on vastaamassa riittävä määrä henkilökuntaa (soittojonojen resurssointi).

 

Soittojonojen resurssointi läsnäolotilan avulla

 

Mustalinja-mobiilivaihteessa yrityksen – yhdelle tai useammalle – määritellään puhelujonot, joihin yrityksen henkilökunta tarpeen tai tehtävänsä mukaan liittyy. Puhelujonoon liittyneille voidaan määrittää kartoitusvaiheessa, että saapuva puhelu soi joko yhtä aikaa tai siirtyy henkilöltä seuraavalle. Läsnäolotilan avulla voidaan automatisoida se, että puhelin ei hälytä henkilön ollessa esimerkiksi lounaalla, kokouksessa tai lomalla. Soittojonojen tehokkuutta ja toimintaa on helppo seurata Mustalinjan raportiikan avulla.


Kuva1. Mustalinjassa on helppoa ja nopeaa valita oma läsnäolotila.

Näet missä kollegasi ovat

Yrityksen arjessa on myös äärimmäisen tärkeää nähdä, voiko kollegalle soittaa tai yhdistää puhelun. Tämän näkee Mustalinjan kontaktinäkymästä. Jos kollegasi on valinnut tilakseen esimerkiksi ”kokous”, tiedät, että kannattaa soittaa kokouksen päätyttyä, mikäli asialla ei ole todella kiire. Mustalinja näyttää myös läsnäolostatuksessa, milloin kollegasi kokous loppuu.


Kuva 2. Käyttöliittymästä näet helposti yrityksen työntekijöiden läsnäolotilat.

 
 

Älykäs mobiilivaihde varmistaa täyden hallinnan puheviestintään

b

Kattava raportiikka

Helppokäyttöinen

Tuottaa todellista lisäarvoa

Riihitontuntie 7C, 02200, Espoo

Nahkatehtaankatu 2, 3 Krs., 90130 Oulu

Mustalinja myynti

08 4152 4000
myynti@mustalinja.fi

Tietosuojaseloste »

Mustalinja Asiakaspalvelu

09 68 999 888
asiakaspalvelu@mustalinja.fi

Leasing ja laitteet

Tiedustelut vain sähköpostilla
myynti@mustapekka.fi

Puolueellinen mobiilivaihdevertailu

Lataa puolueellinen vertailu

Mustapekan puolueellisessa mobiilivaihdevertailussa ovat testipenkissä suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen mobiilivaihde.

Puolueellinen mobiilivaihdevertailu sisältää perustietopaketin mobiilivaihteesta ja sen toiminnoista. Lisäksi se tarjoaa vinkkejä eri mobiilivaihteiden vertailuun sekä hankintapäätöksen tueksi.

Lataa heti tästä!

Kiitos, saat postia pian!