Lomavastaaja, joka on helppo asettaa toimintaan

Lomakaudet ovat yrityksissä haastavia, sillä henkilöstölle haluaa taata lomarauhan, mutta samaan aikaan pitää varmistaa, että yrityksen toiminta rullaa lomien aikana – myös yrittäjän osalta.

Mustalinja-palvelun Lomavastaaja on suunniteltu takamaan lomarauhan kaikille, mutta palvelu myös varmistaa, että yrityksen puheluihin vastataan.

Lomavastaajan käytettävyys on keskeinen ominaisuus

 
Lomavastaajassa käytettävyys on olennainen osa, sillä sen avulla taataan, että jokainen käyttäjä pystyy ja haluaa käyttää lomavastaajaa. Mustalinja-sovelluksessa käyttäjä voi itse muutamalla klikkauksella ohjata saapuvat puhelut joko tuuraajalle tai jopa tuuraavaan toimipisteeseen.
 
Lomavastaaja käynnistetään Lomalla-läsnäolotilan kautta. Läsnäolotila valitaan Mustalinja sovelluksen perusnäkymästä, näytön yläosasta. Läsnäolotilaksi valitaan ”Lomalla” ja halutun läsnäolotilan keston voi määrittää joko painikkeilla tai rullavalikolla.

Koska nykyään monilla työpuhelin on sama asia kuin henkilökohtainen puhelin, niin Mustalinja -palvelussa on MYÖS whitelist -toiminto, jonka avulla jokainen käyttäjä voi määrittää, keiden puhelut pääsevät läpi lomavastaajasta huolimatta. Näin mm. perheen, läheisten ja ystävien ei tarvitse nauttia IVR-valikon vaihtoehdoista soittaessaan tai pyytää lomatuurajaa kääntämään joka kerta puhelua takaisin. Whitelist -toiminnon avulla, klikkaat vain Mustalinja-sovelluksessa tähteä yhteystiedon nimen luona ja näin sovellus tunnistaa lomavastaajan ohittavat puhelut.
 
Lomavastaajan ja whitelist:n avulla voi varmistaa, että myös lomien aikana työt rullaa ja lomailijoiden lomarauha on taattu. Samalla Mustalinja myös kertoo muille, että olet tällä hetkellä lomalla.


  1. Paina Mustalinjan perustilassa läsnäolotilan kuvaketta

2. Valitse läsnäolotilaksesi ”Lomalla”

3. Valitse rullavalikosta, milloin lomasi päättyy ja paina OK. Tarkista seuraavaksi lomavastaajan asetukset.

4. Lomavastaaja asteukset löytyvät asetukset-valikosta

5. Laita numero, johon puhelusi ohjautuvat, sovelluksessa olevaan kenttään.

Älykäs mobiilivaihde varmistaa täyden hallinnan puheviestintään

b

Kattava raportiikka

Helppokäyttöinen

Tuottaa todellista lisäarvoa

Riihitontuntie 7C, 02200, Espoo

Nahkatehtaankatu 2, 3 Krs., 90130 Oulu

Mustalinja myynti

08 4152 4000
myynti@mustalinja.fi

Tietosuojaseloste »

Mustalinja Asiakaspalvelu

09 68 999 888
asiakaspalvelu@mustalinja.fi

Leasing ja laitteet

Tiedustelut vain sähköpostilla
myynti@mustapekka.fi

Puolueellinen mobiilivaihdevertailu

Lataa puolueellinen vertailu

Mustapekan puolueellisessa mobiilivaihdevertailussa ovat testipenkissä suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen mobiilivaihde.

Puolueellinen mobiilivaihdevertailu sisältää perustietopaketin mobiilivaihteesta ja sen toiminnoista. Lisäksi se tarjoaa vinkkejä eri mobiilivaihteiden vertailuun sekä hankintapäätöksen tueksi.

Lataa heti tästä!

Kiitos, saat postia pian!