Mustapekka-puhelinneukkari

Ilmainen ja yksinkertainen tapa pitää puhelinneuvotteluja. 

Mikä on Mustapekka-puhelinneukkari?

Mustapekka-puhelinneukkari on yksinkertaisuudessaan puhelinnumero, johon kaikki kokoukseen osallistujat soittavat kokouksen aikana. Tätä kautta kaikki kuulevat toisensa ilman monimutkaista säätöä.

Näin se toimii

Kun soitat neukkarinumeroon, pyytää palvelu antamaan neuvotteluhuoneen pin-koodin ja painamaan ruutu-näppäintä (#). Sen jälkeen sanot vain oman nimesi ja painat vielä ruutu-näppäintä niin olet mukana neuvottelussa. Tällöin automaattinen puhelinkeskus kertoo neuvottelun muille jäsenille, kuka liittyy neuvotteluun mukaan. Samoin osallistujia infotaan kun jokin osallistujista poistuu. Mitään monimutkaisia näppäilyjä ei tarvita, kuten konferenssipuheluissa yleensä. Tämä on puhelinneukkari, joka on yksinkertainen ja varma kuin junan vessa.

Palvelun tilaaminen

Voit tilata palvelun alla olevalla lomakkeella. Poikkeusolosuhteista johtuen tarjoamme palvelun ilmaiseksi käyttöön ja se on ilmainen nyt ja aina. Vain normaali puhelinmaksu (pvm/mpm) menee puhelinneukkarin käytöstä. Tällä hetkellä joudumme rajoittamaan puhelinneukkareita 1kpl/yritys.

Käsittelemme tilaukset mahdollisimman nopeaan ja pääsääntöisesti puhelinneukkari saadaan käyttöön viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.