Mustapekka-puhelinneukkari

Ilmainen ja yksinkertainen tapa pitää puhelinneuvotteluja. 

Mikä on Mustapekka-puhelinneukkari?

Mustapekka-puhelinneukkari on yksinkertaisuudessaan puhelinnumero, johon kaikki kokoukseen osallistujat soittavat kokouksen aikana. Tätä kautta kaikki kuulevat toisensa ilman monimutkaista säätöä.

Näin se toimii

Kun soitat neukkarinumeroon, pyytää palvelu antamaan neuvotteluhuoneen pin-koodin ja painamaan ruutu-näppäintä (#). Sen jälkeen sanot vain oman nimesi ja painat vielä ruutu-näppäintä niin olet mukana neuvottelussa. Tällöin automaattinen puhelinkeskus kertoo neuvottelun muille jäsenille, kuka liittyy neuvotteluun mukaan. Samoin osallistujia infotaan kun jokin osallistujista poistuu. Mitään monimutkaisia näppäilyjä ei tarvita, kuten konferenssipuheluissa yleensä. Tämä on puhelinneukkari, joka on yksinkertainen ja varma kuin junan vessa.

Palvelun tilaaminen

Voit tilata palvelun alla olevalla lomakkeella. Poikkeusolosuhteista johtuen tarjoamme palvelun ilmaiseksi käyttöön ja se on ilmainen nyt ja aina. Vain normaali puhelinmaksu (pvm/mpm) menee puhelinneukkarin käytöstä. Tällä hetkellä joudumme rajoittamaan puhelinneukkareita 1kpl/yritys.

Käsittelemme tilaukset mahdollisimman nopeaan ja pääsääntöisesti puhelinneukkari saadaan käyttöön viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Lue, mitä asiakkaamme ovat mieltä Mustalinjasta

Mustalinjalla svingiä asiakaspalveluun – Virpiniemi Golf Oy

Mustalinjalla svingiä asiakaspalveluun – Virpiniemi Golf Oy

Virpiniemi Golfilla on takana huippukausi. Lähes 35000 kierrosta aiheuttivat välillä kentälle hieman ruuhkaa, mutta asiakkaat saatin palveltua hyvin – pitkälti Mustalinjan ansiosta. - Heti aamusta kun klubi aukesi niin asiakkaita soitti erittäin paljon. Mustalinja...

Mobiilivaihteet vertailussa

Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen mobiilivaihde testipenkissä.

Puolueellinen mobiilivaihde -vertailu sisältää perustietopaketin mobiilivaihteesta ja sen toiminnoista. Lisäksi se tarjoaa vinkkejä eri mobiilivaihteiden vertailuun sekä hankintapäätöksen tueksi.

Mikä on Mustalinja?

Mustalinja on moderni yrityksen viestintäsovellus. Mustalinja mahdollistaa yrityksen saumattoman viestinnän sisältäen muun muassa monipuolisen läsnäolotilojen ja puheluiden hallinnan sekä niiden välittämisen. Yrityksesi kaikki vaihdepuhelut ovat hallittavissa yrityksen sisällä jaettavan Mustalinjan älykkään vaihdelokin ansiosta.

MUSTALINJA -MOBIILIVAIHTEEN OMINAISUUDET

 • paikallis- ja yritysnumerot
 • vastaanottajaryhmät
 • käyttäjien läsnäolotilat
 • puheluiden siirrot ja aikaohjaukset
 • ulospäin näytettävän numeron asettaminen
 • soittajan tunnistus
 • vaihteen sisäinen, reaaliaikaisesti jaettu loki yrityksen puheluiden hallintaan
 • räätälöidyt tiedotteet
 • interaktiiviset äänivalikot
 • puheluliikenteen raportointi mobiilisovelluksessa
 • puhelujen tallentaminen
 • mustalinjan käyttöön tarvitset käyttäjätunnuksen

Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan Mustalinjaan, haasta mystinen ICT-tiimimme yhteydenotollasi! Lisätietoja: mustapekka.fi/mustalinja

puh 08 4152 4000

Sähköposti: myynti@mustalinja.fi

ICT-asiahenkilömme tulee käymään luonasi - kahvipaketin kera!

Riihitontuntie 7C, 02200, Espoo

Nahkatehtaankatu 2, 3 Krs., 90130 Oulu

Mustalinja myynti

08 4152 4000
myynti@mustalinja.fi

Tietosuojaseloste »

Mustalinja Asiakaspalvelu

09 68 999 888
asiakaspalvelu@mustalinja.fi

Leasing ja laitteet

Tiedustelut vain sähköpostilla
myynti@mustapekka.fi