Mustalinja-sovellukseen on julkaistu uusi päivitys, v 3.4.2

Mustalinja-sovellus päivittyy automaattisesti, mikäli käytössä on sovellusten automaattinen päivitys. Mikäli sovellus ei päivity automaattisesti, on päivitys pian ladattavissa puhelimen sovelluskaupasta (Play-kauppa tai AppStore). Julkaistu päivitys sisältää seuraavat...

Mustalinja-sovellus päivittyi – katso uudet ominaisuudet

Mustalinja-sovellukseen on julkaistu uusi päivitys, versionumero 3.4.0. Julkaistu päivitys sisältää mm. uudistuksia sovelluksen visuaaliseen ulkoasuun sekä mahdollisuuden valita Mustalinja-sovelluksen aloitusnäkymän tietoja.

Uusi päivitys Mustalinja-sovellukseen – katso uudet ominaisuudet

Mustalinja-sovellukseen on julkaistu uusi päivitys (versio 3.3.6). Mustalinja -sovellus päivittyy automaattisesti, mikäli käytössä on automaattinen sovellusten päivitys. Mikäli sovellus ei päivity automaattisesti, pitää päivitys käydä lataamassa puhelimen...

Puolueellinen mobiilivaihdevertailu

Lataa puolueellinen vertailu

Mustapekan puolueellisessa mobiilivaihdevertailussa ovat testipenkissä suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen mobiilivaihde.

Puolueellinen mobiilivaihdevertailu sisältää perustietopaketin mobiilivaihteesta ja sen toiminnoista. Lisäksi se tarjoaa vinkkejä eri mobiilivaihteiden vertailuun sekä hankintapäätöksen tueksi.

Lataa heti tästä!

Kiitos, saat postia pian!