1) Arvonnan järjestäjä: Musta-Pekka Oy, jäljempänä ”järjestäjä”.
 
2) Osallistumiskelpoisuus: Kilpailuun voi osallistua verkkosivuilla 29.4.–19.5.2020 välisenä aikana. Musta-Pekka Oy:n työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.
 
3) Osallistumisaika: Kilpailuaika on 29.4.–19.5.2020
 
4) Palkinto: 1kpl tunkki 2tn
 
5) Arvonta: Kilpailun arvonta tapahtuu 20.5.2020, ja voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.
 
6) Voiton lunastus: Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostilla. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 25.5.2020 mennessä, on järjestäjällä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
 
7) Verot: Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot palkinnosta. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.
 
8) Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.
 
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
Puolueellinen mobiilivaihdevertailu

Lataa puolueellinen vertailu

Mustapekan puolueellisessa mobiilivaihdevertailussa ovat testipenkissä suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen mobiilivaihde.

Puolueellinen mobiilivaihdevertailu sisältää perustietopaketin mobiilivaihteesta ja sen toiminnoista. Lisäksi se tarjoaa vinkkejä eri mobiilivaihteiden vertailuun sekä hankintapäätöksen tueksi.

Lataa heti tästä!

Kiitos, saat postia pian!