Lempeä syystuuli tuo meren suolaisen tuoksun nenääni, kun nousen autosta Virpiniemi Golfin parkkipaikalla. Virpiniemi Golf sijaitsee meren rannalla ja sen väylät polveilevat mäntymetsikön suojista aavan ulapan äärelle. Väylät ja greenit hohtavat syyskuussakin parhaassa loistossaan.

Kentän maamerkkinä seisoo Virpiniemi Golfin upea klubirakennus. Kun pääovesta astuu sisään, ovien jälkeen oikealle avautuu Virpiniemen mainio ravintola. Mutta kun käännyn vasemmalle, minut ottaa ystävällisesti vastaan Virpiniemi Golfin toimistopäällikkö Sakari Soukka, joka palvelee päivittäin asiakkaita Mustalinjan avulla.

– Mustalinja-palvelu on ollut meillä nyt ensimmäistä kesää käytössä ja ollaan käyttäjinä oltu siihen tosi tyytyväisiä, Soukka toteaa.

Virpiniemessä tulee pelikauden aikana paljon puheluita, joihin ei ehditä heti vastaamaan. Aikaisemmin käytössä oli vain yksi kännykkä, johon vastattiin – jos ehdittiin. Puheluita meni paljon ohi, ja kiireisimpään aikaan asiakkaat saattoivat joutua soittamaan useita kertoja ennen kuin saivat jonkun henkilökunnasta tavoitettua. Takaisinsoittopalvelu on ollut Virpiniemi Golfissa todella tarpeellinen, ja asiakkaat ovat olleet positiivisesti yllättyneitä, kun heille on soitettu takaisin.

Mustalinjan käyttöliittymä ja helppo käytettävyys saa myös kehuja henkilökunnalta.

-Ihan ykkösjuttu on ollut asiakaspalvelun kannalta takaisinsoittoliittymän selkeys, Soukka sanoo.

– Ensimmäisen kesän käytön jälkeen voin hyvällä omallatunnolla suositella Mustalinjaa kaikille sitä harkitseville yrityksille. Se on tuonut meidän asiakaspalveluun helppoutta ja selkeyttä, Soukka tiivistää lopuksi.

Keskustelun jälkeen minut noukkii golfauton kyytiin Virpiniemi Golfin toimitusjohtaja Petri Heikkinen. Käymme tutustumassa kenttään.

– Virpiniemi on hienolla paikalla meren rannassa, vain kaksikymmentä minuuttia Oulun keskustasta, toteaa Heikkinen – Täysimittainen, 18-reikäinen kenttä löytyy. Ensimmäinen ysi pelataan metsän siimeksessä ja toinen meren äärellä. Virpiniemessä on myös hyvät ravintolapalvelut, tänne on helppo tulla, Heikkinen jatkaa.

Vaikka haastatteluhetkellä eletään syyskuun puoltaväliä, kenttä on koko ajan täydessä käytössä.

– Kautta on jäljellä yli kuukausi vielä, tervetuloa, Heikkinen toivottaa lopuksi.

Virpiniemi Golfin www-sivut ovat osoitteessa http://virpiniemigolf.fi/

Toimitusjohtaja Petri Heikkinen, Virpiniemi Golf Oy

– Kautta on jäljellä yli kuukausi vielä, tervetuloa, toivottaa toimitusjohtaja Petri Heikkinen.

Toimistopäällikkö Sakari Soukka, Virpiniemi Golf Oy

– Mustalinja-palvelu on ollut meillä nyt ensimmäistä kesää käytössä ja ollaan käyttäjinä oltu siihen tosi tyytyväisiä, toimistopäällikkö Sakari Soukka toteaa.

Kuva: Virpiniemi Golf Oy
Kuva: Virpiniemi Golf Oy
Kuva: Virpiniemi Golf Oy
Kuva: Virpiniemi Golf Oy

Mikä on Mustalinja?

Mustalinja on moderni yrityksen viestintäsovellus. Mustalinja mahdollistaa yrityksen saumattoman viestinnän sisältäen muun muassa monipuolisen läsnäolotilojen ja puheluiden hallinnan sekä niiden välittämisen. Yrityksesi kaikki vaihdepuhelut ovat hallittavissa yrityksen sisällä jaettavan Mustalinjan älykkään vaihdelokin ansiosta. Mustalinja on aidosti operaattorivapaa. Vaihteeseen on kytkettävissä minkä tahansa kotimaisen operaattorin SIM-kortit.

MUSTALINJA -MOBIILIVAIHTEEN OMINAISUUDET

 • paikallis- ja yritysnumerot
 • vastaanottajaryhmät
 • käyttäjien läsnäolotilat
 • puheluiden siirrot ja aikaohjaukset
 • ulospäin näytettävän numeron asettaminen
 • vaihteen sisäinen, reaaliaikaisesti jaettu loki yrityksen puheluiden hallintaan
 • räätälöidyt tiedotteet
 • interaktiiviset äänivalikot
 • tallennusmahdollisuus
 • raportointi
 • Mustalinjan käyttöön tarvitset käyttäjätunnuksen.

Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan Mustalinjaan, haasta mystinen ICT-tiimimme yhteydenotollasi! Tietoja mustalinja.fi | 075 328 5765 | aspa@mustalinja.fi